fbpx
Spring til indhold

Fra Kærets handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER
Fra Kæret
Emmelev Kærvej 5
8500 Grenaa
CVR nr.: 30396731
Telefon: 60686085
Email: kasper@fra-kaeret.dk

HANDELSBETINGELSER
Handelsbetingelser for varer købt hos www.frakaeret.dk og www.fra-kaeret.dk – firmaet Fra Kærets webshop.

Fra Kæret dyrker mikrogrønt og leverer direkte til forbrugeren, der typisk er erhverv (cafe og restaurant).

ACCEPTER HANDELSBETINGELSER FOR AT HANDLE
For at handle varer fra Fra Kæret, må du acceptere handelsbetingelserne. Når du afgiver en ordre, accepterer du samtidigt Fra Kærets handelsbetingelser.

BETALING
Fra Kæret modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i danske kroner og det er angivet, om det er inkl. eller ekskl. moms. Ved betaling fremgår momsbeløbet altid.

Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre på priserne uden forudgående samtykke.

Der tages forbehold for udsolgte/udgåede varer.

Vi opkræver ikke kortgebyrer.

Alle dine kortoplysninger krypteres med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

LEVERING
Varer fra Fra Kæret leveres til restauranter og cafeer i Danmark. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Bestillinger afsendes tirsdag og torsdag, hvis ikke andet er anført.
– Jylland modtager varerne samme dag.
– Sjælland & fyn modtager varerne seneste dagen efter afsendelse.

Bestilling skal ske senest kl. 10 dagen før afsendelse. Ved bestilling senere sendes ordren ved næstkommende tirsdag eller torsdag. 

Hvis din bestilling bliver forsinket, vil du hurtigst muligt modtage e-mail med information.

Levering foretages via kølebiler med Cool Penguin.

FORTRYDELSESRET
Ifølge Forbrugeraftaleloven er fødevarer ikke omfattet af fortrydelsesretten, derfor er det ikke muligt at returnere fødevarer eller drikkevarer, hvis du fortryder dit køb.

Alle øvrige produkter, som du køber via Fra Kæret, er derimod omfattet fortrydelsesretten efter nedenstående bestemmelser.

På produkter fra Fra Kæret, der IKKE er fødevarer, har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du har fået leveret dine produkter.

For at kunne udnytte din fortrydelsesret, skal varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den og produktet være ubrugt og uåbnet.

Ønsker du dine penge retur, vil vi kontakte dig og anmode om oplysninger om dit pengeinstitut og kontonummer, så vi kan returnere dine penge.

Beløbet vil typisk blive returneret inden for 7-14 dage, efter varen er returneret til Fra Kæret.

OBS: Hvis du har fortrudt dit køb, skal du være opmærksom på, at du selv skal betale omkostningerne for at returnere varen og at varen skal returneres ubrugt og i væsentligt samme stand.

REKLAMATIONSRET, RETURNERING MV.
Når du handler hos Fra Kæret, har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du har fuld reklamationsret hos Fra Kæret i 24 måneder efter dit køb. Dog ikke på fødevarer.

Bemærk dog at din reklamation ikke er berettiget, hvis produktet ikke er blevet anvendt korrekt, eller med en uacceptabel brug.

Finder du fejl eller mangel på dit produkt, skal du med det samme (ved modtagelse af varen eller hurtigst muligt herefter) reklamere og gøre Fra Kæret opmærksom på dette på kasper@fra-kaeret.dk

Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine forsendelsesomkostninger.

Returvarer bedes sendt til følgende adresse: Fra Kæret, Emmelev Kærvej 5, 8500 Grenaa

Ved reklamation og returnering af varer, bedes du venligst oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

ANSVAR OG ANSVARSBEGRÆNSNING
Fra Kæret kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader, herunder men ikke begrænset til driftstab, avancetab, krav fra tredjemand og/eller beskadigelse af data.

Produktansvar: Fra Kæret er produktansvarlig i henhold til produktansvarsloven. Du er som kunde forpligtet til uden ubegrundet ophold skriftligt at meddele Fra Kæret, såfremt der er opstået en produktansvarsskade, eller at der er fare for, at en sådan skade vil kunne indtræde.

Force Majeure: Hvis der opstår en ekstraordinær situation, der er udenfor Fra Kæret kontrol, og som efter købeloven må anses som force majeure, bliver Fra Kæret forpligtelser suspenderet i det tidsrum, den ekstraordinære situation varer. I en sådan ekstraordinær situation kan du opsige din endnu ikke opfyldte ordre, hvis situationen vare eller antages at vare længere end 30 dage.

Fra Kæret kan ikke holdes ansvarlig for hindringer, der ligger udenfor vores kontrol, eksempelvis produktionsforstyrrelser, strejke eller andre uforudsete hændelser.

Fra Kæret tager forbehold for trykfejl, leverandørernes prisforhøjelser, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte eller udgåede varer, leveringssvigt fra vores leverandører og force majeure.

Køb af varer hos Fra Fra Kæret er reguleret af dansk ret.

REFUSION
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så Fra Kæret kan overføre det aftalte beløb.

FORTRYDELSESRET PÅ PRODUKTER DER IKKE ER FØDEVARE
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i Fra Kæret Webshop, dog ikke på fødevarer.

  • Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
  • Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet. Fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Fortrydelsesmeddelelsen skal gives pr. mail på kasper@fra-kaeret.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

KLAGEMULIGHEDER – OVERSIGT OG LINKS
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

PERSONDATA
Når du handler hos Fra Kæret, så skal du som minimum oplyse navn, virksomhed, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din ordre.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven.

Oplysninger du afgiver til Fra Kæret  sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dine oplysninger vil udelukkende blive brugt til at håndtere din bestilling med relevante samarbejdspartnere med henblik på at gennemføre din ordre, fx et fragtselskab.

Personoplysninger, som er nødvendige for at gennemføre en ordre: 

  • Navn og fulde adresse
  • Virksomhed
  • Telefonnummer og E-mail

Registreringen af dine personoplysninger foretages med det formål at kunne levere din ordre til dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Fra Kærets indehaver og relevante ansatte har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Personoplysningerne registreret hos Fra Kæret opbevares i 5 år af hensyn til krav fra bogføringsloven.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Hvis du tilmelder dig Fra Kærets nyhedsbrev, vil din e-mailadresse blive brugt i forbindelse med vores markedsføring, som du giver samtykke til i forbindelse med din tilmelding.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke afmeld i mailen eller ved at kontakte Fra Kæret på kasper@fra-kaeret.dk, og dine oplysninger vil herefter blive slettet.

Du er til hver en tid velkommen til at kontakte Fra Kærets indehaver Kasper Sørensen på kasper@fra-kaeret.dk, hvis du har spørgsmål.

Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at komme forbi og se grøntsagerne?